JENSEN GAAT DOOR, OOK IN 2019!  

Ook in 2019 gidst Robert Jensen de kijker op zijn bekende eigenzinnige en vlijmscherpe wijze door de actuele warrige tijden van nu.
Met zijn ongezouten mening en onverschrokken humor daagt hij zijn gasten uit om de discussie aan te gaan over actuele sociale onderwerpen die op ieders leven van invloed zijn.

Wil jij hier bij zijn? Meld je dan nu aan voor de nieuwe opnames in 2019! 

Houd onze Facebook, Twitter en Instagram in de gaten en blijf zo op de hoogte van alle andere acties.
Wil jij hierbij aanwezig zijn? Meld je dan nu aan! Mail duidelijk welke opnamedag u wilt bijwonen en vermeld daarin alle namen, leeftijden en telefoonnummers van zowel uzelf als de personen die met u mee komen. 
 
Let op: Meld je alleen aan als je zeker weet dat je kan komen, zo voorkomen we lege plekken in de studio. Het kan natuurlijk altijd dat je onverwachts niet meer kan komen, meld je dan af via de website of door een mail te sturen naar info@uitzendingbijwonen.nl

Het kan zijn dat je bevestiging terecht komt in je SPAM-box, maar heb je 12 uur na je aanmelding voor Jensen geen bevestiging van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op.

* Indien u zichzelf en uw gezelschap aanmeldt voor de opname draagt u aan Uitzendingbijwonen.nl (STENT) en Fabiola B.V. en hun opdrachtgevers alle rechten van intellectueel eigendom, zoals onder meer het auteursrecht of nabuurrecht, dat u uit hoofde van uw medewerking aan deze productie zou kunnen doen gelden, geheel en onvoorwaardelijk. 

Uitzendingbijwonen.nl (STENT) alsmede Fabiola B.V., hun opdrachtgevers en eventuele rechtsopvolgers hebben het recht uw prestatie (en dat van uw gezelschap) te exploiteren, openbaar te maken en/of te verveelvoudigen op welke wijze, heden of in de toekomst, ook bekend, zulks uitsluitend ter beoordeling van Uitzendingbijwonen.nl (STENT), Fabiola B.V., hun opdrachtgevers en/of haar rechtsopvolgers. Hieronder wordt onder meer begrepen uw prestatie te gebruiken voor uitzenddoeleinden.

Als eerste de nieuwe opnamedagen voor Jensen in jouw mailbox?

 

Vul hieronder uw gegevens in en we brengen u als eerste op de hoogte.

 
Online icon

Vragen?

Wij hebben op veel vragen al antwoorden geformuleerd. Deze kan je vinden in onze veel gestelde vragen voor bezoekers.