Art Rooijakkers presenteert het RTL 4-programma ‘Praat Nederlands Met Me’: een komische quiz over álle nieuwe vormen van taal. Denk bijvoorbeeld aan straattaal (“Me bitch die is vegan maar toch is ze me kip”), kantoortaal (“We hebben zo een standup”), het taalgebruik in Whatsapp (‘brb ff aand8 4  (*_*)’) of communiceren met behulp van emojis, waar we tegenwoordig hele zinnen mee bouwen. Al deze vormen kunnen soms tot spraakverwarring leiden en dat zorgt in het programma voor hilarische momenten.

Georgina, Martijn, Jeroom en Pieter
Onder begeleiding van Art strijden drie teams tegen elkaar in zes verschillende spelrondes. Elk team heeft een vaste teamcaptain. Dit zijn Georgina Verbaan, Jeroom Snelders en Martijn Koning (die afwisselt met Pieter Derks), samen met een gast- BN’er. De duo’s met de meeste punten gaan door naar de finale en nemen het tegen elkaar op. Het duo dat wint, is het meest allround in alle vormen van taal.

Zin in een leuk uitje? Wij zorgen voor een drankje en iets te snacken! De opnames vinden plaats in de Amsterdam Studio’s.  Na jouw aanvraag krijg je van ons binnen enkele werkdagen een reactie en/of bevestiging.

Handig om te weten:
– Minimum leeftijd 16 jaar oud.
– Jassen en grote tassen zijn niet toegestaan in de studio. Er is een onbewaakte garderobe.
– Het is niet toegestaan om foto’s en/of video’s te maken.
– Parkeren is gratis.

Als eerste de nieuwe opnamedagen voor Praat Nederlands met me in jouw mailbox?

 

Vul hieronder uw gegevens in en we brengen u als eerste op de hoogte.

 
Online icon

Vragen?

Wij hebben op veel vragen al antwoorden geformuleerd. Deze kan je vinden in onze veel gestelde vragen voor bezoekers.