Ranking The Stars bijwonen

Het nieuwe seizoen van de hilarische spelshow Ranking The Stars, gepresenteerd door niemand minder dan Paul de Leeuw, is weer van start gegaan! 

Per aflevering worden twee niet alledaagse vragen aan tien Bekende Nederlanders gesteld. De Bekende Nederlanders moeten zichzelf en elkaar ranken in een top 10, wat vaak voor lachwekkende situaties zorgt. Bijvoorbeeld, wie zou er een vluchteling in huis nemen of wie zou de premier van Nederland kunnen worden. Dezelfde vragen zijn ook aan 100 panelleden voorgelegd en hier op gebaseerd is een top 10 van het panel samengesteld. 

In de uitzending wordt per vraag een van de sterren naar beneden gevraagd om zijn of haar lijstje te bespreken. Paul en de andere BN'ers nemen elkaar geregeld op de hak en doen vaak opmerkelijke uitspraken en openbaringen. 

Er worden twee opnames achter elkaar gemaakt, dus als je een kaartje koopt zal je ook bij beide opnames aanwezig zijn. 

Informatie

  • Gebruik de kortingscode RANKING4FREE en bestel gratis tickets.
  • Rolstoeltoegankelijk
  • De opnamelocatie is Studio Cé in Almere

Goed om te weten:
De reserveringen van dit programma gaan buiten Uitzendingbijwonen.nl om. De ticketverkoop van dit programma gaat via TV Tickets en is niet in ons beheer. De website van TV Tickets is in beheer van Omroepvereniging BNN-VARA. Uitzendingbijwonen.nl verwijst je alleen door naar TVTickets.nlAls je vragen over je tickets hebt kun je contact opnemen met TV Tickets. De exacte tijden ontvang je van TV Tickets. Tevens kan onze informatie qua dagen/tijden/beschikbaarheid soms afwijken door net gemaakte wijzigingen bij TVTickets.nl. 

Let op: wel zo netjes om op te komen dagen na reservering! 
Als je een plek reserveert wordt er vanuit gegaan dat je komt, het wordt niet op prijs gesteld om niet op te komen dagen. De studio reserveert namelijk een stoel voor je en het is niet de bedoeling dat er een lege stoel in beeld te zien is. Meld je dus pas aan als je zeker weet dat je komt! Kun je onverwachts toch niet? Neem dan contact met ons of TVTickets op.

Als eerste de nieuwe opnamedagen voor Ranking The Stars in jouw mailbox?

 

Vul hieronder uw gegevens in en we brengen u als eerste op de hoogte.

Gerelateerde programma's aan Ranking The Stars

de-jongens-tegen-de-meisjes-1456151340.jpg foto

De Jongens tegen de Meisjes

Altijd al willen weten hoe het andere geslacht nou eigenlijk in elkaar steekt? Kom dan naar een live uitzending van De Jongens tegen de Meisjes! In deze nieuwe zaterdagavondshow op RTL4, met ...

de-kwis-1486464272.jpg foto

De Kwis

Kwismasters Joep van Deudekom, Rob Urgert, Niels van der Laan en Jeroen Woe leggen een bekende Nederlander het vuur aan de schenen met actuele vragen, satirische weekoverzichten en muzikale ...

professor-nicolai-dr-beckand-1470923945.jpg foto

Professor Nicolai & Dr. Beckand!

De spectaculaire spelshow waarin Ruben Nicolai & Tijl Beckand als wetenschappers allerlei proeven en testen uitvoeren gaat weer van start. Ruben en Tijl selecteren ieder hun eigen koppel uit het ...

 

Vragen?

Wij hebben op veel vragen al antwoorden geformuleerd. Deze kan je vinden in onze veel gestelde vragen voor bezoekers.