Tijd voor MAX 

In Tijd voor MAX worden van maandag tot en met vrijdag interessante bekende en onbekende Nederlanders ontvangen. Met deze gasten praten Martine van Os en Sybrand Niessen over actuele gebeurtenissen, interessante ontwikkelingen en persoonlijke ervaringen. Daarnaast is er iedere dag een rubriek waarin een bepaald onderwerp centraal staat.

Dagen

Maandag: samen met dierenarts Jenny Buijtels en boswachter André Donker wordt er aandacht besteed aan dieren en natuur.
Dinsdag: op deze dag komt huisarts Ted van Essen langs.
Woensdag: samen met onder anderen gezondheidswetenschapper Jaap Seidell wordt er aandacht besteed aan wetenschap.
Donderdag: samen met deskundigen Paul Rem en Benthe Tupker wordt er aandacht besteed aan kunst, cultuur en het Koningshuis.
Vrijdag: zijn afwisselend gedragsbioloog Patrick van Veen, schoonmaakgoeroe Emile Bode en trendwatcher Lieke Lamb aanwezig.

Elke dag wordt er gekookt in de uitzending. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans en Sandra Ysbrandy zijn vaste keukengasten. Ook Heel Holland Bakt-winnares Annemarie Pronk en oud-winnares Sarena Solari bakken om de week iets.

Opnames bijwonen

De uitzendingen vinden plaats op de data die u kunt vinden in de agenda hieronder. De opnames zijn live en worden opgenomen tussen 17.10 uur - 17.55 uur. 
Groepen zijn welkom! Groepen tot 30 personen kunnen zich opgeven.

Als eerste de nieuwe opnamedagen voor Tijd voor MAX in jouw mailbox?

 

Vul hieronder uw gegevens in en we brengen u als eerste op de hoogte.

Gerelateerde programma's aan Tijd voor MAX

meldpunt-1469014981.jpg foto

Meldpunt!

Meldpunt! is een programma van omroep Max (publieke omroep) en behandelt  allerlei verschillende consumentenklachten.   Opnamedata De opnamedagen vind je hieronder. Staan hier geen ...

kassa-1554987102.jpg foto

Kassa

Het consumentenprogramma Kassa nodigt je uit om op zaterdag langs te komen in de studio in Hilversum. Iedere uitzending is het weer een feestje én worden er mooie prijzen onder het publiek ...

pauw-1457293351.jpg foto

PAUW

Elke werkdag presenteert Jeroen Pauw live vanuit Amsterdam zijn talkshow 'PAUW'. In de studio in het Westerpark in Amsterdam kan je van dichtbij meemaken hoe Jeroen de gasten ...

 
Online icon

Vragen?

Wij hebben op veel vragen al antwoorden geformuleerd. Deze kan je vinden in onze veel gestelde vragen voor bezoekers.