Peptalk iedere maandag live bijwonen

In Peptalk praten Jack van Gelder en Frank Evenblij je bij over alle sportactie van het afgelopen weekend! Je ziet de leukste gasten, de grootste namen en je hoort de mooiste verhalen. Wereldkampioenen, toptrainers en olympische medaillewinnaars, wie is er eigenlijk nog niet aangeschoven aan de sportiefste tafel van Nederland?

Jack van Gelder is nooit te beroerd om zijn kritische mening voor te leggen en zorgt daarmee voor zinnige discussies. Frank Evenblij zorgt met zijn sport- en mensenkennis voor de komische noot in het programma. Natuurlijk hebben we als Ziggo-programma ook speciale interesse in F1 en de prestaties van Max Verstappen, die we dan ook geregeld in het programma spreken.

Peptalk Prijzencircus
Elke maandagavond worden er fantastische sportprijzen verloot onder het publiek in de studio. Kom naar de studio en maak kans op Max Verstappen/F1 gadgets, kaartjes voor voetbalwedstrijden, sportboeken en nog veel meer!  

Praktische informatie
Elke maandagavond live vanuit studio 11 op het Mediapark in Hilversum.
Aanvang: tussen 18.30 uur en 19.15 uur. Je wordt verwelkomd met een gratis drankje. Omstreeks 20.45 uur is de uitzending afgelopen.
Leeftijd: 18+, Onder de 18 jaar in overleg met Uitzendingbijwonen.nl, mail hiervoor naar info@uitzendingbijwonen.nl. Indien u niet overlegd en een jonger persoon mogelijk mee neemt naar de studio kan de toegang geweigerd worden. 

De studio is rolstoelvriendelijk.

Gasten
Ben je benieuwd wie er aan tafel zitten bij Jack van Gelder en Frank Evenblij? Houd dan de Facebook, Twitter en Instagram van Peptalk in de gaten. 
 
Houd onze Facebook, Twitter en Instagram in de gaten en blijf zo op de hoogte van alle andere acties. Of meld je aan voor onze WhatsApp nieuwsbrief.

Wil je eens komen kijken bij de enige echte sporttalkshow van Nederland? Meld je dan hieronder aan!

Let op: Meld je alleen aan als je zeker weet dat je kan komen, zo voorkomen we lege plekken in de studio. Het kan natuurlijk altijd dat je onverwachts niet meer kan komen, meld je dan af via de website of door een mail te sturen naar info@uitzendingbijwonen.nl

Het kan zijn dat je bevestiging terecht komt in je SPAM-box, maar heb je 12 uur na je aanmelding voor Peptalk geen bevestiging van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op.

* Indien u zichzelf en uw gezelschap aanmeldt voor de opname draagt u aan Uitzendingbijwonen.nl (STENT) en The Media Brothers en hun opdrachtgevers alle rechten van intellectueel eigendom, zoals onder meer het auteursrecht of nabuurrecht, dat u uit hoofde van uw medewerking aan deze productie zou kunnen doen gelden, geheel en onvoorwaardelijk. 

Uitzendingbijwonen.nl (STENT) alsmede The Media Brothers, hun opdrachtgevers en eventuele rechtsopvolgers hebben het recht uw prestatie (en dat van uw gezelschap) te exploiteren, openbaar te maken en/of te verveelvoudigen op welke wijze, heden of in de toekomst, ook bekend, zulks uitsluitend ter beoordeling van Uitzendingbijwonen.nl (STENT), The Media Brothers, hun opdrachtgevers en/of haar rechtsopvolgers. Hieronder wordt onder meer begrepen uw prestatie te gebruiken voor uitzenddoeleinden.

Als eerste de nieuwe opnamedagen voor Ziggo Sport: Peptalk in jouw mailbox?

 

Vul hieronder uw gegevens in en we brengen u als eerste op de hoogte.

Gerelateerde programma's aan Ziggo Sport: Peptalk

voetbal-inside-1468248932.jpg foto

Voetbal Inside

Voetbal Inside (voorheen Voetbal International) is een praatprogramma van RTL 7, waarin drie analytici en presentator Wilfred Genee in een café-achtige setting discussiëren over de ...

talkshow-margriet-van-der-linden-1523526483.jpg foto

M: Talkshow Margriet van der Linden

Vanaf maandag 14 mei 2018 is Margriet van der Linden iedere werkdag te zien met haar eigen talkshow van 19:00 tot 20:00 uur. Margriet bespreekt op haar eigen verrassende, uitgesproken en ...

de-wereld-draait-door-1453305214.jpg foto

De Wereld Draait Door

Wil je De Wereld Draait Door live meemaken in de studio van de Vara? Matthijs van Nieuwkerk ontvangt iedere dag vaste en bekende gasten om de actualiteiten te bespreken. Naast Matthijs als ...

 

Vragen?

Wij hebben op veel vragen al antwoorden geformuleerd. Deze kan je vinden in onze veel gestelde vragen voor bezoekers.