Deze website is te koop! Meer informatie

Peptalk iedere maandag live bijwonen

Peptalk is het jongste sportprogramma op de Nederlandse televisie. In deze leuke talkshow blikken Jack van Gelder en Frank Evenblij elke maandag terug op de afgelopen sportweek. Deze twee heren doen dit uiteraard op volledig eigen wijze, waardoor er ook de nodige dosis humor van af straalt! Dit komische duo is elke maandag te zien op Ziggo Sport.

De opstelling van Peptalk
Jack van Gelder en Frank Evenblij vormen een ijzersterk duo dat elkaar perfect aanvoelt en grote kennis heeft op het gebied van sport. Zo geeft Jack van Gelder zijn ongezoute mening over sportprestaties en toont zich met zijn analytische kijk op sport een kritische sparringpartner van de sporters/trainers die te gast zijn bij Peptalk, en focust Frank Evenblij zich vooral op de mens achter de sporter. Door deze perfecte mengelmoes van mensen wordt elk interview een waar plaatje om naar te kijken.

Peptalk een keer bijwonen?
Lijkt het jou leuk om een keer in de studio te zitten bij Jack van Gelder, Frank Evenblij en een handvol bekende sporters? Geef je dan via onderstaand formulier op! De locatie van de publieksopvang is Foyer 11, let goed op de wegwijzers van Peptalk. Peptalk verzoekt gasten zich te melden bij de balie in de entree van tussen 18.30 uur en 19:15 uur. De deuren zijn niet eerder dan 18.30 uur open. Hier word je verwelkomd met een drankje, waarna je samen met de rest van het publiek de studio ingaat. Omstreeks 20.45 uur is de opname afgelopen. De studio is rolstoelvriendelijk.

Wil je met je kinderen onder de 12 jaar de uitzending bijwonen van Pepalk? Dat kan! Klik dan hier voor het sturen van een mail. 

Gasten

De volgende gasten zullen maandag aanwezig zijn*:

*onder voorbehoud van (onvoorziene) omstandigheden

Houd onze Facebook, Twitter en Instagram in de gaten en blijf zo op de hoogte van welke gasten er aan tafel zitten.
Houd ook de Facebook, Twitter en Instagram van Peptalk in de gaten.
Of meld je aan voor onze WhatsApp nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Let op: als je een plek reserveert wordt er vanuit gegaan dat je komt, het wordt niet op prijs gesteld om niet op te komen dagen. De studio reserveert namelijk een stoel voor je en het is niet de bedoeling dat er een lege stoel in beeld te zien is. Meld je dus pas aan als je zeker weet dat je komt! 

Heb je 12 uur na je aanmelding voor Peptalk geen bevestiging van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Als eerste de nieuwe opnamedagen voor Ziggo Sport: Peptalk in jouw mailbox?

 

Vul hieronder uw gegevens in en we brengen u als eerste op de hoogte.

Gerelateerde programma's aan Ziggo Sport: Peptalk

ziggo-sport-formule-1-1469091916.jpg foto

Ziggo Sport Formule 1

In de Ziggo Sport-studio in Hilversum ontvangt presentator Rob Kamphues Formule 1-racedeskundigen en -liefhebbers uit de autosportwereld. Voorafgaand aan de race zal er een voorbeschouwing ...

voetbal-inside-1468248932.jpg foto

Voetbal Inside

Voetbal Inside (voorheen Voetbal International) is een praatprogramma van RTL 7, waarin drie analytici en presentator Wilfred Genee in een café-achtige setting discussiëren over de ...

rtl-late-night-1457295485.jpg foto

RTL Late Night

RTL Late Night is een Nederlands avondprogramma dat iedere doordweekse dag op TV is. De presentatie is in handen van Humberto Tan. Bekende en onbekende gasten zitten aan tafel met boeiende, ...

 

Vragen?

Wij hebben op veel vragen al antwoorden geformuleerd. Deze kan je vinden in onze veel gestelde vragen voor bezoekers.